Sponsor Ondersteun DE IJSSELMEER
ZWEMMARATHON
2020

Onze trotse sponsors

Laat uw bedrijf zien

De IJsselmeer zwemmarathon van Stavoren naar Medemblik is al meer dan 50 jaar een begrip. Na het succesvolle jubileum vorig jaar heeft het toenmalige organisatiecomité het stokje doorgegeven aan een nieuwe ploeg. Met nieuw elan is de organisatie voor 2020 aangegaan. Dat nieuw elan heeft ook een andere invulling van dit evenement opgeleverd, waarbij een veel centralere rol voor de zwemmer in de wedstrijd als belangrijkste uitgangspunt wordt gehanteerd.

De IJsselmeerzwemmarathon is een zwemwedstrijd over 22 kilometer van Stavoren naar Medemblik. Zwemmers starten in de havenmond van Stavoren. Boten met coaches en officials begeleiden deze zwemmers voor 4 tot 6 uur, afhankelijk van de elementen van de natuur: watertemperatuur en golven. Natuurlijk wordt het peloton begeleid door een cordon van veiligheidsboten: SAFETY FIRST!

Door uw bedrijf naar de top!

De wedstrijd voor 2021 staat gepland op zaterdag 11 september 2021. Dit geeft ons meer mogelijkheden om de wedstrijd naar een hoger en professioneler niveau te tillen om in de toekomst aansluiting te vinden bij het internationale topcircuit.
Hiervoor is aankleding van de wedstrijd belangrijk, zowel fysiek op de wedstrijddag zelf maar ook het gebruik van een professionele evenementenwebsite in combinatie met social media kanalen. Ook zal actief op de zwemmarkt naar topzwemmers gevist worden.
Dat alles gaat niet zonder inbreng van sponsors. Zij maken het mogelijk om de ambitie tot daden om te zetten. Naast de zwemmers en vele vrijwilligers verdienen zij dan ook een centrale rol en ook daarvoor is gezorgd.

Sponsorpakketten

Bij interesse is een invenatarisatie van de wensen en mogelijkheden een goede vervolgstap om de samenwerking op te zetten. Te denken valt aan de volgende sponsoringpakketten:

Naamsponsor

Indicatie sponsorbedrag: € 15.000 – € 25.000

  • Reclame-uitingen bij A-locatie start en finish en B-locatie start en finish Kledingvermelding (organisatie, schippers)
  • Sponsorbord, speakervermelding, websitevermelding, livestream, social media

Hoofdsponsor

Indicatie sponsorbedrag: € 5.000 – € 10.000

  • Reclame-uitingen bij A-locatie start en A-locatie finish
  • Sponsorbord, speakervermelding, websitevermelding, livestream, social media

Subsponsor

Indicatie sponsorbedrag: € 1.000 – € 4.000

  • Reclame-uitingen bij B-locatie start en B-locatie finish
  • Naamsvermelding op boot
  • Speakervermelding, websitevermelding, social media

Fan

Indicatie sponsorbedrag: € 100 – € 1.000

  • Websitevermelding

Sponsor worden
Heeft u interesse om deze top zwemwedstrijd te ondersteunen, vul dan het sponsorformulier in onderaan deze pagina. Voor vragen of contact kunt u ook mailen naar sponsor@ijsselmeerzwemmarathon.nl of bellen naar 06-48493152 (Joost Kuijlaars).

Ons bankrekeningnummer is NL20 INGB0007946482 Zwem en poloclub Door Eendracht Sterk te Rijswijk.

U kunt op deze website ook inspiratie opdoen of ons volgen op Facebook en/of LinkedIn.

Word ook Sponsor

Wij zijn altijd op zoek naar Enthousiaste vrijwilligers!

© Auteursrecht – IJsselmeer Zwemmarathon