DE IJSSELMEER
ZWEMMARATHON

zoekt Vrijwilligers

50 jaar

Historie

28

Blije deelnemers

22 KM

Afstand

8750 +

Bezoekers

Zonder vrijwilligers geen zwemmarathon

Ieder jaar helpen talloze vrijwilligers een onvergetelijke race neer te zetten voor de zwemmers en het publiek. De vrijwilligers dragen bij aan het succes van het evenement. De IJsselmeer zwemmarathon van Stavoren naar Medemblik is al meer dan 50 jaar een begrip. Na het succesvolle jubileum in 2019 heeft het toenmalige organisatiecomité de sleutel overgegeven aan een nieuwe ploeg. 

Zwemmer zoekt boot

Natuurlijk zijn we voor deze wedstrijd op zoek naar vrijwilligers, die een bijdrage kunnen leveren aan de wedstrijd. In dit specifieke geval zijn vooral primair op zoek naar boten, die de wedstrijd kunnen begeleiden. Denk daarbij boten ten behoeve van coaching, medisch en veiligheid. Wil je een prachtige dag beleven op of nabij het water? Meeleven met de zwemmers en de wedstrijd voor je ogen zien gebeuren? De elementen zelf -droog- aanschouwen? Kom ons dan helpen op de wedstrijddag. Vrijwilligers zijn onmisbaar om de IJsselmeermarathon te laten slagen. De organisatie zorgt voor lunchpakketten.
Wij zijn vooral op zoek naar: schippers met zeilboot, begeleiders met zodiac/rib en mensen die hand- en spandiensten willen verrichten.

Heb je interesse om ons te helpen deze top zwemwedstrijd, vul dan het vrijwilligersformulier hieronder in. Je kunt op deze site ook inspiratie opdoen of ons volgen op Facebook.

Vrijwilliger worden?

Wil jij een steentje bijdragen en vrijwilliger worden? Vul dan onderstaand formulier in. Onze dank is groot!

Word ook Vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar Enthousiaste vrijwilligers!

© Auteursrecht – IJsselmeer Zwemmarathon